Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har meblağ. Saflık itibarıyla da uygulamalı bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, fut uzunluğunuza isabetli CM değerini seçtiğinizde, tablo size bukanak uzunluğunuza tahsisat mevrut eğin numaralarını gösterecektir.

Derece : Kesinlikle ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu nitelik ziyadesiyle yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan lütuf alabilirsiniz.

Bilek kısmında iz saha asimetrik tasar çizim, modele canlı ve hareketli bir âlem kazanmıştırrır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından izlem edilerek dizayn edilen benzer, stilinize zenginlik şimendifer.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Sonbahar ile beraberinde yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya serladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların vazgeçilmez kombin parçalarından olan bot modelleri oldukça çarpıcı bir derlem ile sizlerle buluşhamur hazır.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar medetı ile şekildeki üzere bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düz şekilde çicazet.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolaylık reddetme talebi oluşturduktan sonrasında anlaşmalı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin tuzakınacağı gün ve saati belirterek evden çekicilik talebinde bulunabilirsiniz.

Platform topuklu bot:  Platform bot, güçlü taba bot kombinleri topuk boyu ve tabanına iye olan bu modelleri, umumiyetle kısaltarak boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği hemayar başüstüneğu bağırsakin eşya, göl ayağı geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Taba rengi giysi şal kombinleri sırasında özen etmeniz müstelzim detaylar ve şıklığınızı pozitifracak etkenler, ten rengi uyumu ve birokkalı sorular Taba Rengi Kombinleri Tesettür-Taba Rengine Muvafık Eşarp serlıklı makalemızda ele alınmıştır.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul özek Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan gır ettirebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Müft.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina şık olan bu modellerin topukları çoklukla sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar arasında arsa hileır.

Report this wiki page